Bent u geïnteresseerd in investeren in mobiele accommodaties?  Refin biedt u de mogelijkheid om een mooi rendement te halen met daartegenover zeer goede zekerheden. Wij informeren u graag over de praktische details, verwachte opbrengsten en het risico profiel van onze beleggingen.

  • Hoog rendement.

   Refin sluit contracten met een hoge vaste rente voet.

  • Laag risico profiel.

   Refin selecteert de ondernemingen zeer streng op basis van kredietwaardigheid en positieve cash-flow. Daarboven biedt de unieke financieringsvorm diverse extra zekerheden.

  • Flexibiliteit.

   De geïnvesteerde middelen komen snel vrij voor herinvestering.

  • Fiscaal vriendelijk. Beleggen in recreatie accommodaties biedt tal van fiscale voordelen. Wij onderzoek welke voor u van toepassing zijn.
  • Investeren zonder zorgen. Refin verzorgt de contracten, incasso en verdere afhandeling met de ondernemers.

  Glamping fonds.

  In samenwerking met MKBi Nederland is het “Glampingfonds” opgericht. Beleggen via dit fonds biedt naast de bovengenoemde voordelen een nog betere spreiding en nog gemakkelijkere instap. Click hieronder voor meer informatie over dit bijzonder aantrekkelijke fonds voor zowel particulieren als institutionele beleggers.

  Advies.

  Bent u geïnteresseerd in het investeren in recreatie en bent u op zoek naar  deskundig financieel advies? Refin kan uw plannen doorlichten, de optimale financiële structurering uitwerken en projecten ontwikkelen. Daarnaast kunnen wij  voor u investeringsprojecten screenen die aansluiten op uw specifieke wensen, gewenste rendement, risicoprofiel en investeringscapaciteit.