Het Management Team

REFIN beschikt over een multidisciplinair  team van medewerkers, partners en adviseurs.  Integriteit, vertrouwelijkheid en transparantie staan hoog in ons vaandel. Wij onderhouden een lange termijn relatie met onze cliënten en staan achter onze adviezen en projecten,  het succes van de ondernemer bepaalt uiteindelijk ook ons succes.

Cees Swank

Management Team
Cees Swank (54) heeft door zijn 33 jaar lange ervaring bij de ING bank, de laatste tien jaar als manager buitenlanddesk waaronder Emigratie en Recreatie viel ,een groot netwerk opgebouwd in Europa. T.b.v. de recreatiemarkt is door hem  een huurkoopconstructie ontwikkeld die aansluit op de “Glamping” markt en voor de beleggers de nodige zekerheden inbouwt. Hij sluit de contracten af met de partijen, doet de credit checks op de afnemers en  onderhoud contacten met verzekeraars tot afdekking van de risico’s. Tevens is hij  betrokken bij Recron,   banken en andere instanties als adviseur recreatie en beleid toerisme.

Sipco Broekhuizen

Management team
Sipco Broekhuizen (46)  heeft een bedrijfseconomische achtergrond en heeft zowel als manager en als ondernemer verschillende  jonge innovatieve ondernemingen  in diverse sectoren succesvol uitgebouwd. Professionalisering en internationalisering met behoud van ondernemerschap en flexibiliteit zijn daarbij essentieel. Sipco Broekhuizen heeft als missie de unieke know-how van Refin op het raakvlak van financiering en recreatie voor een breder publiek toegankelijk te maken.

Circle Type