Refin is gespecialiseerd in de financiering van mobiele accommodaties. Refin beoordeelt of de accommodaties geschikt zijn voor de professionele verhuur. De economische levensduur moet ten minste gelijk aan de financieringsperiode en de verwachte opbrengst moet voldoende zijn om financiering mogelijk te maken. Op basis van onze ervaringen werken wij met een selectie van betrouwbare leveranciers voor accommodaties die aan de kwaliteit normen voor de gasten, de ondernemers en investeerders voldoen. Als u reeds accommodaties op het oog heeft kunnen wij beoordelen of deze voor financiering in aanmerking komen

Pods

Pods
The Pod is een tentvormige huur-accommodatie, geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas. Dankzij de bijzondere vormgeving blijft kamperen gewoon kamperen. De ideale plek voor de minder ervaren kampeerder én zeer geliefd bij de doorgewinterde liefhebber van het buitenleven . Deze Outdoor accommodatie kan het gehele jaar door worden verhuurd. Sinds de introductie van The Pod in 2007 in Groot-Brittannië is het een groot succes. De lange levensduur, geringe onderhouds,-  en reinigingskosten en natuurlijk de hoge bezettingsgraden maken dit een zeer goed te financieren object.

Safaritenten

Safaritenten
Safaritenten zijn de “glamping” accommodaties bij uitstek. Luxe kamperen met alle gemakken van thuis!   De bezettingsgraden zijn hoog en ze zijn bijzonder geliefd bij grote families. Er zijn grote kwaliteitsverschillen in de Safaritenten met betrekking tot gebruikte materialen en afwerking maar de hoogwaardigere  tenten kunnen door Refin goed worden gefinancierd. Gezien de hogere exploitatiekosten is het onderliggende “verhuurplan” van groot belang.

Pipowagens

Pipowagens
Pipowagens zijn bijzonder populair bij zowel gezinnen met jonge kinderen als ouderen vanwege de nostalgie. Zij bieden comfortabel onderdak aan 2-4 personen.Er zijn zowel nieuwbouw Pipowagens als omgebouwde “keten” op de markt. De nieuwbouw wagens komen voor financiering in aanmerking maar de investering is relatief hoog. Het lange seizoen en de gemakkelijke verhuurbaarheid maken een realistische return-on-investment mogelijk.

Berbertent

Berbertent

De Berber tent is een relatief nieuwe tent die de ruimte en beleving van de safaritent combineert met de flexibiliteit van “opzet” tent. De snelle op en afbouw voor tussentijdse opslag en hoge kwaliteit doek en grond zeil maken een relatie lange levensduur mogelijk. Door het lange seizoen en relatief lage investering is een snelle terug verdien tijd mogelijk.
Yurt

Yurt

De Yurt is inmiddels een bekende accommodaties die origineel uit Mongolië stamt. Ze zijn winterhard, genieten een grote populariteit en zijn in veel varianten van verschillende leveranciers verkrijgbaar. Gezien de mogelijke kwaliteitsproblemen adviseren wij u graag de betere merken.
Tipi's

Tipi's

Tipitenten zijn ook veel gebruikte “Glamping” accommodaties . Ze bieden een originele beleving, staan voor een echt kampeer gevoel en zijn gemakkelijk te plaatsen. Ze zijn er dan ook inmiddels in vele vormen en afwerkingen.  Wij adviseren u ook goed te letten op het geboden comfort en de praktische verhuurbaarheid.  Door de lage investering is het rendement hoog en zijn ze meestal gemakkelijk te financieren.

Andere accommodaties

Bent u leverancier?

Bent u leverancier?

Wij werken graag samen met betrouwbare leveranciers van kwalitatief goede accommodaties. Heeft u afnemers die uw accommodaties graag willen plaatsen maar daarvoor financiering nodig hebben, dan onderzoeken wij graag de mogelijkheden voor u. Neem kontakt met ons op voor een nadere kennismaking zodat wij gezamenlijk uw afnemer een passende oplossing kunnen bieden.
Iets anders op het oog?

Iets anders op het oog?

Hierboven vindt u voorbeelden van accommodaties die wij reeds gefinancierd hebben. Heeft u een andere verhuuraccommodatie, dan onderzoeken wij graag of deze ook voor financiering in aanmerking komt. Neemt u contact met ons op en documenteer zo uitgebreid mogelijk de accommodatie waarvoor u financiering zoekt.