Zonder adequate financiering is elk project gedoemd te mislukken. Belangrijk voor de financiering is dat alle partners  in een vroeg stadium worden betrokken. Refin ondersteunt de ondernemer graag vanaf het begin van de project ontwikkeling om zo uiteindelijk maximale financieringsmogelijkheden te realiseren tegen zo optimaal mogelijke voorwaarden en kunnen teleurstellingen worden voorkomen.
Wij hebben reeds veel ervaring met leveranciers en kennis van hun producten opgedaan. Wij financieren bij voorkeur accommodaties die bewezen succesvol zijn. Die hebben veelal een bijzondere beleving en zijn meestal speciaal voor de verhuurmarkt gebouwd. De materialen moeten duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De accommodaties moeten naast comfortabel bijvoorbeeld ook eenvoudig te reinigen zijn.

Indien gewenst kan Refin adviseren bij het opstellen van een integraal ondernemingsplan voor de verhuur. Doelgroep keuze, financiering, implementatie en exploitatie zijn bepalend voor het slagen van de verhuur van de accommodaties.

Wij ondersteunen u graag bij de verschillende fases van uw recreatie project. Door een gestructureerde aanpak en onze kennis van de exploitatie van verhuur accommodaties kunt u tijd en geld besparen. Uw gasten zullen vanaf het begin tevreden zijn.