Refin, de financiële dienstverlener voor recreatie!

Financiering & advies

Waarom Refin?

Op basis van jarenlange ervaring heeft Refin kennis opgebouwd van de recreatiebranche, de financiële structuren en behoeften van recreatieondernemers. Met het opstellen van financieringsplannen en beoordelen van kredietwaardigheid houdt Refin dan ook rekening met deze specifieke factoren en kijkt verder dan de standaard boekhoudkundige evaluatie methoden.

Door deze individuele aanpak en hands-on mentaliteit zijn wij in staat financieringen te organiseren waar andere kapitaalverstrekkers  afhaken.

Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in de moeilijkst denkbare dossiers, de mobiel accommodaties.

Door een speciaal voor de recreatie branche ontwikkeld financieringsconcept kunnen wij de ondernemer laten profiteren van bijzonder gunstige voorwaarden en een op maat gesneden aflossingsschema afhankelijk van mogelijkheden ondernemer en te plaatsen accommodaties.

 

Voordelen REFIN

  • Bijzonder gunstige voorwaarden
  • Individuele benadering en beoordeling
  • Mobiele verhuuraccommodaties
  • Flexibiliteit

Onze werkwijze

Refin is de schakel tussen ondernemers, leveranciers van accommodaties en investeerders.

Investeerders zijn op zoek naar een gezond rendement tegen een beperkt risico. Refin heeft een transparant model waarbij wij het risico profiel van de investeerder aansluiten op de projecten.

Wij voorzien de recreatie ondernemer die verhuuractiviteiten wil opzetten of uitbreiden in zijn financieringsbehoefte. Dit kunnen kleinere campingbedrijven zijn maar onze specifieke ervaring en project matige begeleiding wordt met name gewaardeerd bij nieuwe investeringsprojecten in binnen en buitenland.
Wij werken graag samen met betrouwbare leveranciers. Enerzijds vragen ondernemers ons om advies over accommodaties en mogelijke leveranciers, anderzijds kunnen wij hen in staat stellen hun producten in een financieringsconstructie te verkopen. In alle gevallen is er duidelijk een win-win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Onze geschiedenis

Refin is in 2012 ontstaan vanuit de vraag van vele recreatie ondernemers naar financiering van nieuwe accommodaties. Door de bankencrisis kregen zij geen financieringen meer terwijl de recreatie branche hard vernieuwing nodig had. Enerzijds om van haar vaak afgeschreven accommodaties te vernieuwen en anderzijds om in te spelen op de glamping trend. Om dit mogelijk te maken hebben wij een onder andere een speciaal huurkoopmodel ontwikkeld. Vanaf het begin hebben wij recreatie ondernemers aan beleggers gekoppeld. Omdat de vraag steeds verder toeneemt zijn wij een partnership aangegaan om via een recreatiefonds  de funding van projecten te professionaliseren. Wij vertrouwen erop dat in de toekomst nog veel meer ondernemers kunnen helpen bij het realiseren van hun plannen.

Bel ons

+0031 320253405

Stuur ons een bericht

info@refin.nl

Skype ons

refin.nl@skype